O nas

Spoznaj nas

Kdo smo

Naša zgodovina

Založba Turistika je družinsko podjetje. Seveda to ni nič posebnega, saj je večina malih podjetij v Sloveniji v družinski lasti, med zaposlenimi pa prevladujejo družinski člani. Pri Založbi Turistika ni nič drugače. Založbo sta 19. marca 1997 ustanovila Mira in Matjaž Chvatal. Vodita jo še danes.

Naša pot

Založba Turistika je specializirana založba. Že vse od začetka, je založba usmerjena v turistično literaturo, ki izrazito prevladuje v založniškem programu. Ta je skoraj v celoti posvečen predstavitvi Slovenije in njenih naravnih ter kulturno zgodovinskih vrednot.

V naši knjigarni

Vsebina knjig Založbe Turistika je splet informacij z različnih strokovnih področij, ki se med seboj dopolnjujejo tako, da čim bolj celovito predstavijo posamezne kraje in območja.

Naše knjige so namenjene vsem, ki radi raziskujejo in odkrivajo zanimivosti in znamenitosti Slovenije. V nekaterih knjigah in vodnikih so predstavljene le glavne in najpomembnejše točke, v drugih pa so kraji predstavljeni tako podrobno, da tudi domačini v njih najdejo marsikaj, kar doslej niso poznali.

Poslovna strategija

Knjige so prevedene v številne tuje jezike. Namenjene so tako tujcem, ki so prvič v Sloveniji in tudi zahtevnejšim gostom, ki jim osnovne informacije ne zadostujejo in želijo izvedeti več.

E-knjige - omogočeno iskanje po besedilu
15 dni garantiramo vračilo kupnine
E knjige lahko berete tudi na tablicah in telefonih

Brezplačna poštnina za Slovenijo

V običajnem dobavnem roku 5 dni vam bomo naročene izdelke pripravili in odposlali na vaš naslov. 

Reševanje pritožb

Na računu, ki vam ga bomo poslali po E-mailu boste našli tudi vse informacijo o politiki vračila blaga, kam se lahko obrnete v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru ostalih pritožb.

Garancija

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh od prejema vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupcu bomo kupnino vrnili na njegov račun.

Naša ekipa

Mira Chvatal
Poskrbi da izdelki založbe kar najhitreje pridejo na prodajne police. Se oglaša na telefon in prisluhne željam kupcev. Je večni optimist in ji je v največje zadovoljstvo, če ste zadovoljni z odnosom in produkti založbe.
Matjaž Chvatal
Poskrbi, da je pri založbi vedno kaj novega. Je kreativen in mu nikoli ne zmanjka idej in načrtov za prihodnost. Dober organizator in potrpežljiv pri reševanju izzivov, ki jih njegovo delo prinaša. Včasih gre z glavo skozi zid a vendar, kar si zamisli izpelje do konca.

Kontakt

Založba Turistika
Trstenik 101 4204 Golnik Slovenija
041 671 988
info@turistika.si

Kupujte pri nas

Partnerski programi
Pogosta vprašanja
Knjigarna

Newsletter Signup